You are currently viewing Какви ключове и контакти да изберем?
Доставка и монтаж на ключове и контакти

Какви ключове и контакти да изберем?

Независимо дали завършвате ремонти или работите върху ново строителство, изборът на правилните ключове и контакти ще направи всичко различно за финала на вашия проект.
Независимо от това какъв вид електрическа инсталация правите, ще ви е необходим набор от аксесоари за окабеляване, за да я завършите, тъй като те са жизненоважни за функционалността на всеки имот.
Те действат като връзка между потребителя и свързания уред, защото спират и пускат електрическата верига.
Разбираме, че може да бъде обезсърчително, когато се сблъскате с толкова много възможности да опитате и изберете най-добрите ключове и контакти за вашия проект.

Как да изберем правилните производители на контакти и ключове?

Гарантиране на качеството:
Уверете се, че производителят поддържа високи стандарти за контрол на качеството и отговаря на съответните индустриални сертификати, за да гарантира безопасността и надеждността на своите продукти.

Надеждност и производителност:
Дайте приоритет на производителите, известни с производството на ключове и контакти, които постоянно осигуряват оптимална производителност, функционират надеждно и имат доказан опит в различни приложения.

Съответствие със стандартите:
Потвърдете, че продуктите на производителя отговарят на специфичните за индустрията стандарти и разпоредби, за да отговарят на изискванията за безопасност, ефективност и съвместимост на инсталациите.

Иновации и технологии:
Изберете производители в челните редици на иновациите, предлагащи технологично напреднали решения като интелигентни превключватели, енергийно ефективни дизайни и възможности за интеграция за модерни, устойчиви електрически системи.

Поддръжка и обслужване на клиенти:
Изберете производител с репутация за изключително обслужване на клиентите, предоставящ цялостна помощ, надеждно гаранционно покритие и отзивчива поддръжка за незабавно разрешаване на всякакви проблеми или проблеми.

В днешната статия ще разгледаме едни от най-известните световни производители на ключове и контакти, на които бихте могли да се спрете при избора.

Ключове и контакти Legrand

Контакти легранд
Контакти легранд

Legrand е световен лидер в продуктите и системите за електрически инсталации и информационни мрежи.

Централата й е в Лимож, Франция, и е известна със своята усъвършенствана и разнообразна продуктова гама.

Предимства:

Legrand е възхваляван за превъзходното си качество, впечатляващ дизайн и издръжливост. Голямото разнообразие от продукти гарантира, че има ключ или контакт Legrand за всеки дом или бизнес.

Недостатъци:

По-високата ценова точка, свързана с висококачествените продукти на Legrand, може да бъде бариера за бюджетните потребители. Освен това някои от неговите усъвършенствани продукти може да изискват професионална инсталация, което потенциално ще увеличи общите разходи.

Ключове и контакти Schneider Electric

Schneider Electric, европейска мултинационална компания, е известна с предоставянето на цифрови решения за енергия и автоматизация за ефективност и устойчивост.

Техните продукти се използват по целия свят в жилищни, търговски и промишлени сгради.

Предимства:

Ангажиментът на Schneider Electric за устойчивост и енергийно ефективни продукти е основна точка за продажба. Техните продукти са създадени за издръжливост и безопасност, вдъхвайки доверие на потребителите.

Недостатъци:

Schneider Electric може да не предлага толкова много естетическо разнообразие в избора си на дизайн в сравнение с други марки. Също така, въпреки глобалното си присъствие, обхватът на Schneider Electric на някои пазари може да е по-малко изчерпателен.

Ключове и контакти Bticino

Световно известна и възхищавана, BTicino е италианска компания, специализирана в електрически и домотични системи. От създаването си след Втората световна война, BTicino е лидер в производството на битови електрически системи благодарение на най-съвременните технологии и дизайна. Първият превключвател на марката Domino за скрит монтаж, пуснат на пазара през 1955 г., революционизира концепцията и създаването на електрически системи. Последваха други исторически сериали. Magic представи модулни превключватели през 60-те години на миналия век; серията Living, датираща от 80-те години, спечели ADI Compasso d’oro, присъдена отново през 2001 г. за системата My Home Automation. През 2020 г. поредицата Living Now спечели почетно отличие за същата награда. Каталогът на компанията предлага висококачествени технически решения за артикули, вариращи от контролни блокове до компоненти, кабелни скари и болнични системи. От 1989 г., като част от френската група Legrand, BTicino се стреми да води сектора на интелигентния дом и домашната автоматизация.

Гражданска серия BTicino. Дизайн и технология

Каталогът на BTicino включва широка гама от жилищни продукти, характеризиращи се с изискан дизайн и високи технологии – истински икони на стил.

Серията Living Now, създадена в сътрудничество с Netatmo, е първата линия от свързани чинии, свързващи смарт устройства с приложението Home+Control.

Революционният аспект на тази серия се крие във факта, че няма нужда да се модифицира електрическата система, тъй като управлението функционира през домашната WiFi мрежа.

Клиентите трябва само да монтират новите плочи и да ги свържат към Gateway, свързан към WiFi системата.

Използвайки смартфон, чрез приложение или съвместим гласов асистент, потребителите могат дистанционно да управляват светлините, щорите и електрическите контакти.

Living Now също има иновативен дизайн, който надхвърля традиционните рамки и бутони. С премахната рамка елегантният капак с копланарни сензорни клавиши може да бъде персонализиран с различни покрития.

Благодарение отново на сътрудничеството с лидера на пазара на IoT устройства, Netatmo, BTicino поднови своята историческа серия Livinglight, превръщайки я в интелигентен продукт.

В този случай предишните собственици на тази серия трябва само да сменят контролите, като запазят оригиналните табели.

Линията предлага три вида плочи: правоъгълни, заоблени Living International и ултратънки Livinglight Air, налични в широка гама от покрития и цветове.

Елегантната и изискана линия чинии Axolute завършва серията. Рамките и контролите могат да бъдат конфигурирани с шест вида покрития от дърво, стъкло, камък и пластмаса и ексклузивно кристално покритие Swarowski.

BTicino. Автоматика и електрически системи за дома на бъдещето

С решения в крак с времето, BTicino е лидер в интелигентния дом и сектора за домашна автоматизация.

Вече споменатите серии Living Now и Livinghlight в техните интелигентни версии са интегрирани с различни устройства от последно поколение за създаване на свързан дом.

Те включват чисто новата Classe 300EOS със система за видео врати Netatmo, характеризираща се с изключително тънка дълбочина и леко извито тяло. Интерфейсът е базиран на интуитивния дисплей на смартфоните, което го прави лесен за използване; устройството може да се управлява дистанционно чрез интегрираното приложение Home+Security или гласов асистент. Термостатът Smarther2, със своя минималистичен дизайн, тънка дебелина и дискретна бяла светлина, се предлага и във версия за вграждане в бяло, черно и пясъчно. Може да се управлява дистанционно чрез приложението Home+Control или гласов асистент.

В допълнение към продуктите за свързания IoT дом, BTicino разработи най-новото поколение система за домашна автоматизация за тези, които искат още по-свързан автоматизиран контрол.

Всички свързани продукти в каталога на BTicino са придружени от устройството Hometouch, със 7-инчов сензорен екран и приложението MyHOME_Up за смартфони и таблети. Системата е съвместима с най-широко използваните гласови асистенти.

В допълнение към вече споменатите видеодомофон и HiFi система, има възможност за управление и настройка на осветление, контакти и щори, Netatmo камери, температура и консумация на енергия.

За сигурност BTicino разполага с алармата MyHome Up, която може да бъде идеално интегрирана с други продукти на BTicino.

Потребителите могат интуитивно да конфигурират различни сценарии, които включват желаните функции.

Ключове Bticino
Ключове Bticino Living Now

Съветваме ви да Помислете за качеството и материалите

Въпреки че за мнозина изборът на контакти и ключове ще се сведе до бюджета, също така е важно да вземете предвид качеството на материалите, които използвате.
Ще искате вашата електрическа инсталация да издържи и да не се налага да я сменяте след няколко години.
Не забравяйте да вземете предвид вида на материала, използван за направата на ключовете и контактите, които разглеждате. Обикновено можете да намерите повече информация за това в описанията на продуктите на онлайн магазина за електроуреди, който разглеждате.
В зависимост от пространството може да се нуждаете и от специални пожароустойчиви, водоустойчиви или удароустойчиви ключове и контакти, тъй като те намаляват риска от електрически пожари, напр. Метален, водоустойчив или RCD защитен.
Тези видове материали биха били от съществено значение в търговски кухни, офиси, гаражи, училища и др.

Цени за монтаж на ключове и контакти

шнайдер контакти
Schneider Electric Odace

Ние от екипа на Електро ЛСВ можем да предложим надеждни решения за вашия дом и офис.

Заедно с цената за монтаж – предлагаме и доставка на съответните електроматериали. За да бъде услугата с добавена стойност за вас, осигуряваме оглед и консултация на място, за да предложим най-доброто решение.

За да получите точна ценова оферта, най-добре е да се свържете с фирма за електроинсталации, каквито сме и ние. Ще организираме оглед на място, когато е най-удобно за вас.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да доставим и монтираме най-хубавите контакти и ключове.

Защо да изберете Електро ЛСВ:

  • Опит: Ние имаме богат опит предоставянето на електроуслуги в София
  • Експертиза: Нашите експерти са добре запознати с новите тенденции на пазара
  • Качество: Ние използваме само висококачествени материали.
  • Обслужване: Ние предлагаме отлично обслужване на клиентите.

Свържете се с нас днес, за да получите безплатна консултация.

Контакти Електро ЛСВ:

Телефон: 0888 7850995
Имейл: office@elektrobg.com

Можете да ни последвате и в социалните мрежи, за повече проекти и информация– Facebook и Instagram.

Вашият коментар