You are currently viewing Обновяване на електроинсталация на къща
монтаж на осветителни тела

Обновяване на електроинсталация на къща

Електроинсталация на къща

Днес ще ви представим един много специален и личен проект на Електро ЛСВ – свързан с обновяване на електроинсталация на къща.

Типът Обект е еднофамилна къща, чиято бъдеща мисия е да събира семейства и приятели и да създава уют.

Започнахме с обновяване  на електроинсталацията – къщата е построена през 70-те години на XX век.

Това немимуемо изисква обновяване на електрическата инсталация – можете да прочетете и „Кога се налага подмяна на ел.инсталацията“.

Новоизградената инсталация на еднофамилната къща, намираща се  във Велинград, е първата ключова стъпка, за да осигурим безопасност на нашите бъдещи гости.

Сигурността е от първостепенна важност за всеки дом и като такава трябва да бъде направена от добри професионалисти.

Нашият екип от опитни електротехници предлага цялостно обновяване на електроинсталацията, което включва монтиране на ново осветление, ключове и контакти.

Обновяване на електроинсталацията на къща

Еднофамилните къщи често имат остарели електрически системи, които не отговарят на съвременните стандарти за безопасност и енергийна ефективност.

С обновяването на електроинсталацията, ние гарантираме, че вашият дом ще бъде оборудван с най-новите технологии и материали, които осигуряват надеждност и дълготрайност.

Подмяна на Осветлението

електроинсталация на къща подновяване на осветителната инсталация
подновяване на осветителната инсталация

Инсталирането на модерни осветителни тела не само подобрява визията на вашия дом, но и допринася за по-добра енергийна ефективност.

Използването на LED осветление например може значително да намали разходите за електричество. Ние предлагаме разнообразие от осветителни решения, които могат да се адаптират към всеки стил и нужди.

Инсталиране на Ключове и Контакти

Смяната на старите ключове и контакти с нови модели не само повишава естетиката на вашия дом, но и увеличава неговата функционалност и безопасност.

Със съвременните решения, като димерни ключове и USB контакти, вие получавате по-голям контрол и удобство в ежедневието си.

Предимства на обновената електроинсталация на къща

електроизграждане на еднофамилна къща
електроизграждане на еднофамилна къща
 • Безопасност: Новите електроинсталации намаляват риска от електрически пожари и други аварии.
 • Енергийна ефективност: Модерните осветителни и електрически системи са проектирани да използват по-малко енергия.
 • Комфорт: С новите технологии можете да се насладите на по-удобно и функционално управление на електрическите уреди и осветлението в дома ви.
 • Дълготрайност: Използването на качествени материали и професионална инсталация гарантира дълъг живот на новата ви електроинсталация.

Ако искате да обновите електроинсталацията на етажа от вашата еднофамилна къща, свържете се с нас за консултация и професионална услуга, която ще подобри качеството на живот в дома ви.

Преработка на електрически кабели

Някои части от по-стара система за окабеляване може да са годни за употреба и сравнително безопасни за използване след проверка от квалифициран електротехник. Въпреки това, дефектното или претоварено окабеляване е често срещано явление в остарели структури, изискващи по-безопасна и по-ефективна система за захранване.

Старото окабеляване е опасност, която трябва да бъде разгледана, заменена или преработена, за да отговори на изискванията на напредналата технология и актуалните продукти.

Някои потенциални признаци, които показват, че вашият дом се нуждае от повторно електрическо окабеляване и обновяване, включват редовно изгорели предпазители или прекъсвачи, спукани електрически табла, топли на допир ключове, усещане за изтръпване след докосване на уреди или постоянна миризма на изгоряло.

Актуализации на електрическия панел: Достатъчна мощност

Що се отнася до технологичните изисквания, помислете дали вашият по-стар дом има достатъчно електрически капацитет, за да поддържа модерен начин на живот. Средно едно днешно домакинство използва над тридесет процента повече енергия от домакинствата от предишните десетилетия. Следователно, всички общи уреди, ежедневни приспособления и ценни устройства изискват по-високи нива на електричество, за да функционират правилно.

Остарелите панели може да продължат да функционират, но често са с по-ниско качество, имат остаряла технология или носят ограничено пространство за допълнителни вериги. Собствениците на жилища с тези проблеми трябва да увеличат капацитета на съществуващата си електрическа система и кутии за прекъсвачи. Тази инвестиция е от съществено значение, за да запазите по-стар дом безопасен и функционален за години напред. Да не говорим за увеличаване на потенциалната стойност на препродажбата на дома в бъдеще.

Допълнителни зарядни станции или решения

Както беше споменато по-горе, съвременната електроника е навсякъде в този момент. Хората използват компютри, лаптопи, смартфони, смарт таблети и носими устройства всеки ден за работа, училищна работа и развлечение. Следователно нараства нуждата от удобни точки за зареждане. Като алтернатива на допълнителните електрически контакти, нарочно предназначените и проектирани станции за зареждане могат да бъдат мъдра идея за обитателите на по-стари домове.

Защита от пренапрежение

Защитите от пренапрежение също подпомагат създаването на безопасна жизнена среда. Всички разклонители са добри и добре, но правилно инсталираните системи за пренапрежение в целия дом осигуряват най-добрата защита при мащабни електрически бури или екстремни метеорологични условия.

Превключватели за осветление: димери или сензори

Функционалността на ключовете за осветление съществува от доста време. Въпреки това, инсталирането на различни електрически функции по време на обновяване – като димери или сензори – осигурява по-голям контрол и атмосфера в определени стаи или сценарии за цялата къща. Познаването на най-новите опции за електрическо осветление може да създаде идеалната желана атмосфера.

Мониторинг на електрическата консумация

Във възходящата екологична ера някои собственици на жилища желаят да внедрят по-екологични практики в ежедневието си. Мониторингът на потреблението на енергия в дома е една приложима стратегия за прозрение, използваема чрез прост проект за обновяване. Обитателите на по-стари домове могат да разчитат на монтирани на панел системи, които разкриват конкретни източници на потребление на енергия през целия ден.

Електрически услуги: Свържете се с местен специалист

Много работни места за обновяване или преустройство на дома изискват партньорство с професионалист в областта за гарантиране на качеството и безопасността. Проектите, свързани с електроизграждане, са особено належащи поради своята сложност и трудност. Работата с електричество в по-стари сгради може да бъде трудна и опасна поради съществуващата инфраструктура. Ако не сте обучен електротехник, идеалното решение е да се консултирате с такъв относно процеса, подхода и графика за разнообразни нужди от услуги.

Търсите лицензиран жилищен електротехник в района на София? Не търсете повече за всички добри услуги от Електро ЛСВ.

Нашият екип от професионалисти е тук, за да предостави експертиза с широк спектър от проекти за жилищно електрическо проектиране и монтаж.

Изпратете запитване онлайн, чрез контактната ни форма или се свържете с нас по телефона.

Защо да изберете Електро ЛСВ:

Ние от екипа на Електро ЛСВ разполагаме с квалифицирани инсталатори, електротехници с дългогодишен опит в областта на Електроизграждането и Електроуслуги в София – за дома и офиса.

 • Качествени материали и технологии: Компанията използва най-съвременните материали и технологии в своята работа, което гарантира надеждността и дълготрайността на изпълнените услуги.
 • Безопасност: Безопасността е основен приоритет за Електро ЛСВ. Спазваме всички стандарти и нормативни изисквания за безопасност при работата си, за да осигурят максимална защита на Вашето имущество и семейство.
 • Персонализирани решения: Предлагаме индивидуални решения, съобразени с Вашите конкретни нужди и изисквания. Извършваме подробен анализ на обекта след организирам оглед.
 • Коректност и надеждност: Компанията е известна с коректното отношение към клиентите си и с надеждността на услугите. Стремим се да изпълнямя всички проекти в срок и с високо качество.
 • Конкурентни цени: Въпреки високото качество на услугите, Електро ЛСВ предлага конкурентни цени, които са достъпни за различни бюджети.

Контакти Електро ЛСВ:

Телефон: 0888 7850995
Имейл: office@elektrobg.com

Можете да ни последвате и в социалните мрежи, за повече проекти и актуална информация– Facebook и Instagram.

 • Подмяна на ел.инсталация от екипа на Електро ЛСВ
 • Заяви своя безплатен оглед в София
 • Ремонт на ел.инсталация
 • Осигурете сигурност за вашия ДОМ и ОФИС

Вашият коментар