За компанията

„Няма невъзможни неща – всичко се случва с много труд и всекидневнo постигане на целите“

Електро ЛСВ ООД е компания за проектиране и електроизграждане, системи за видеонаблюдениеСОТ системиконтрол на достъпа и системи за автоматизация.

При създаването си през 2010 година фирмата предлага само електроуслуги в последствие компанията разширява портфолиото от предлагани услуги. Освен услугите ние предлагаме и продукта, необходим за реализиране й тъй като знаем колко е важно времето за всеки един клиент.

Фирмата успешно функционира вече тринадесет години на българския пазар. През последните години се стремим да надскочим границите на страната с успешно реализирани проекти извън пределите й – цялостно проектиране и електроизграждане, системи за видеонаблюдение, СОТ системи и системи за автоматизация.

Нашата фирма е семейна, създадена през 2010 година от Лъчезар Василев.
Инж. Стефан Василев продължава да развива дейността на фирмата, като погледът му е насочен към автоматизирани системи, които в бъдеще ще бъдат необходимост. Автоматизираното управление е приложимо както за битови, така и за бизнес  нужди.

Стремим се да добавяме стойност към предлаганите от нас услуги, защото знаем, че добре свършената работа е наш приоритет.

Надеждни и коректни – както в партньорство, така и в реализирането на самостоятелните си проекти.
Основа на успеха на компанията е дългогодишния опит, тринадесет години, през които реализирахме множество проекти за жилищни, бизнес и обществени сгради. 

Дължим развитието си на постоянния стремеж за усъвършенстване, както личностностно, така и професионално.

Бизнес цели и идентичност

Да създадем сигурност и комфорт за нашите клиенти и техните нужди, както у дома, така и в бизнес средата.

Мисия

Ценности

Да бъдем по-добри хора и професионалисти всеки следващ ден.

Продължаващо развитие – разширяване на портфолиото от услуги и продукти. Внедряване на АI, както и „green” решения в предложените услуги.

Визия

Инж. Стефан Василев

Стефан Василев е завършил Технически университет, София през 2013г., с професионална квалификация магистър – инженер.

Започва да навлиза в семейния бизнес още в ранните си младежки години, едва на 14 години. Страстта му към „електрото“ е запалена у него от баща му.

Професионалните му интереси се развиват и надграждат с участия в семинари за обогатяване на познанията си по отношение на новите технологии, както и обмяна на опит в сферата с колеги и партньори.

проектиране и електроизграждане

Портфолио

Можете да разгледате нашето портфолио

0887 850 995