Нашата история за електро

Електро ЛСВ ООД е фирма развиваща дейността си в следните направления:

   Проектиране и електроизграждане;

   Системи за видеонаблюдение; 

   СОТ системи;

   Контрол на достъпа;

   Системи за автоматизация;

   Заземяване и мълниезащита.

При създаването си през 2010 година фирмата предлага само електроуслуги в последствие компанията разширява портфолиото си.

Освен услугите, предлагаме и електроматериалите, необходими за реализиране на проекта. Знаем колко е важно времето за всеки един клиент.  

Фирмата успешно функционира вече 14 години на българския пазар. През последните години се стремим да надскочим границите на страната с успешно реализирани проекти извън пределите й.

Нашата фирма е семейна, създадена през 2010 година от Лъчезар Василев.  Инж. Стефан Василев продължава да развива дейността на фирмата, като погледът му е насочен към автоматизирани системи, които в бъдеще ще стават все по-голяма необходимост, а не лукс. Автоматизираното управление е приложимо както за битови, така и за бизнес нужди.

Стремим се да добавяме стойност към предлаганите от нас услуги, защото знаем, че добре свършената работа е наш приоритет. Надеждни и коректни – както в партньорство, така и в реализирането на самостоятелните си проекти.

Основа на успеха на компанията е дългогодишния опит, четиринадесет години, през които реализирахме множество проекти за нуджите на бизнес, жилищни и обществени сгради.

Дължим развитието си на постоянния стремеж за усъвършенстване, както личностно, така и професионално.

Идентичност

МИСИЯ да създадем сигурност и комфорт за нашите клиенти и техните нужди, както у дома, така и в работната среда.

 

ЦЕННОСТИ да бъдем по-добри хора и професионалисти всеки следващ ден. 

 

ВИЗИЯ продължаващо развитие – разширяване на портфолиото от услуги и продукти. Внедряване на AI и green решения в предлаганите от нас услуги.

 

Клиентите за нас

Boris BulakievBoris Bulakiev
17:25 25 Feb 24
Точност, коректност и качество без компромис, както трябва да бъде във всеки един бизнес!Препоръчвам с две ръце!
RUMEN IVANOVRUMEN IVANOV
20:00 04 Feb 24
Доволен съм от монтажа от отделеното време да ми се обясни няколко пъти кое как работи защото не разбирам нищо и от всичко,оправя ми няколко пъти настройките човека и то нощем,може да се разчита на екипа,Препоръчвам.
Благодаря на ЕЛЕКТРО ЛСВ ! Страхотен екип от професионалисти и страхотна работа ! БРАВО!!!
Yanis BostandzhievYanis Bostandzhiev
07:57 28 Nov 23
Топ обслужване !
Nikolay StankovNikolay Stankov
09:30 21 Nov 23
Професионалисти, добре свършена и планирана работа, абсолютно корекнти, споделят и дават идеи за подобрения не на последно място адски позитивни хора, имах честа да си комуникирам със собсвеника, изкючителен професионалист,отговорен,коректен и клалифициран човек, работиха по проект от мен който беше изпълнен безупречно.
Много коректни и професионални момчета.
Иван МирчевИван Мирчев
19:01 19 Aug 23
Благодаря за правилното осветление за маса!!! Поздрави от Велинград!
Svetlin MarinovSvetlin Marinov
06:31 19 Aug 23
Професионални електроуслуги. Препоръчвам
js_loader

електро - Стефан Василев

Стефан Василев е завършил Технически университет, София през 2013г., с професионална квалификация магистър – инженер.

Започва да навлиза в семейния бизнес още в ранните си младежки години, едва на 14 години. Страстта му към „електрото“ е запалена у него от баща му.

Професионалните му интереси се развиват и надграждат с участия в семинари за обогатяване на познанията си по отношение на новите технологии, както и обмяна на опит в сферата с колеги и партньори.