You are currently viewing Електроуслуги в София и страната
Видове електроуслуги в София и страната

Електроуслуги в София и страната

Електроуслуги в София и страната

Нашият екип от електротехници в Електро ЛСВ има голям опит в работата както в жилищни, така и в търговски проекти в изпълнението на електроуслуги в София и страната.

Съществуват обаче големи разлики, що се отнася до електроуслугите на промишлени и търговски имоти.

Търговските и промишлени проекти изискват значително количество електрическа работа от опитни професионалисти, за да се гарантира, че всичко е завършено безопасно, ефективно и в съответствие с изискванията.

Нашите електротехници са работили в различни видове обекти от големи промишлени електрически инсталации до текущи ремонти и планирана поддръжка за редовни търговски клиенти.

Основните аспекти на индустриалните и търговски електроуслуги в София и страната

Първата и най-очевидна разлика между жилищните и търговските електрически услуги е мащабът на проекта.

По-голям по обхват

Търговските електрически проекти обикновено са много по-големи по обхват. Тук говорим за складови, производствени и фабрични комплекси, намиращи се в големи индустриални паркове. Но нека не забравяме други големи комплекси и търговски обекти, използвани от бизнеса на дребно, образованието и здравеопазването.

Сложни системи за окабеляване

При този тип проекти системите за електрическо окабеляване са много по-сложни и изискват уменията на сертифицирани електротехници.

По-голямо захранване

Индустриалните и търговските електрически услуги изискват много по-голямо електрическо захранване, използващо трифазни проводници, които могат да поемат до 480 волта мощност. Това също означава, че кабелните системи трябва да са търговски клас, за да могат да се справят с натоварването на мощността.

Работа заедно с други изпълнители

В повечето случаи търговските електротехници трябва да работят заедно с други изпълнители по големи проекти като търговски сгради, обществени сгради и фабрични комплекси. Търговският електротехник на място също ще отговаря за обработката на разрешителни за електричество , които са необходими за мащабни проекти.

Необходима е редовна електрическа поддръжка

Търговските електрически системи изискват много повече поддръжка поради това колко често и интензивно се използват. Поради тази причина електрическите панели за достъп трябва да бъдат инсталирани на достъпни места за по-лесно отстраняване на неизправности. След като всички основни работи са завършени, работата на търговския електротехник е до голяма степен редовна електрическа поддръжка, обслужване и ремонт.

Безопасността и функционалността на вашия бизнес не са местата, поради които трябва да поверявате търговската електрическа работа само на лицензиран търговски електротехник.

И накрая, търговски електротехник може да ви предостави ценна представа, когато става въпрос за електрическо планиране и надстройки.

Нашият опит може да ви помогне да спестите време и пари, като същевременно гарантира, че вашият проект ще бъде изпълнен правилно от първия път.

Какви търговски електроуслуги в София и страната предлагаме?

Фризьорски салон с жълти висящи осветителни тела
Осветителни тела, видеонаблюдение

По-долу ще разгледаме някои от основните електрически услуги, които предлагаме на индустриални и търговски клиенти.

Ако не виждате това, което търсите, свържете се с нас с подробностите за вашия проект и ние ще ви уведомим дали е в обхвата на нашата работа!

Търговски електрически дизайн и монтаж

Търговски електрически дизайн и монтажни планове. Всяко търговско електрическо проектиране и процес на монтаж започва с цялостна оценка на сградата и нуждите на вашия бизнес.

Всеки проект е уникален и ще имате нужда от помощта на опитен и квалифициран професионалист, за да разберете какво да направите.

Търговското електрическо проектиране и монтаж е сложен процес.

Електрическата система трябва да бъде подготвена:

 • Според размера на сградата
 • Видът на използваното електрическо оборудване
 • Броят на служителите
 • И очакваното електрическо натоварване
 • Да не говорим, че всички електрически инсталации трябва да спазват строги електрически кодекси.

Търговските електротехници работят заедно с архитекти, инженери и изпълнители, за да създадат планове така, че да отговарят на нуждите от електроенергия на проекта. Едва след като плановете са изготвени, одобрени и финализирани, нашите електротехници могат да работят по инсталирането на необходимите кабели, контакти, осветление, разпределителни системи и електрически табла.

Цялата електрическа работа трябва да отговаря на строги правила и разпоредби за безопасност, за да се осигури оптимално функциониране и безопасност на електрическата система. Безопасността на вашите служители и вашия бизнес е в нашите ръце и ние поемаме отговорността сериозно.

Електроуслуги в София и страната – ремонти

Както бе споменато по-горе, търговските електрически системи са склонни да се повреждат по-често от жилищните. Това не е защото са по-лоши , а има повече общо с честотата и интензивността на употреба.

Склад, който използва електрически инструменти и сложни машини 40+ часа седмично през цялата година, ще натовари електрическата система. Поради тази причина често се налагат електрически ремонти.

Търговските сгради са съставени от много движещи се части. Електрическите системи могат да отговарят за всичко – от осветление и сигурност и мрежи за данни. Ако нещо се обърка с някоя от тези системи, това може да причини сериозни смущения във вашия бизнес и крайния резултат.

Наличието на надежден търговски електротехник е от решаващо значение за безопасността на работното място и може да ви спести много пари в дългосрочен план.

Текущи търговски електрически ремонти и поддръжка може да са необходими за всички части на електрическата система в търговска сграда.

Често срещаните електрически проблеми могат да включват:

 • Дефектно окабеляване от остарели инсталации
 • Прекъсвачи, които се изключват често
 • Проблеми със захранването (често в резултат на инсталиране на ново оборудване)
 • Прекъсвания на електрозахранването
 • И още много
 • Търговски електротехник може също така да диагностицира и поправи електрически повреди, да замени дефектни компоненти и да извърши рутинна поддръжка, за да гарантира, че системата остава безопасна и функционална година след година.

Нашите електротехници са обучени да се справят с уникалните предизвикателства на търговските строителни работи. Те разбират колко е важно работата да бъде свършена бързо и ефективно, като същевременно отговарят на всички изисквания.

Ако и когато вашият бизнес изисква електротехник, обадете ни се на 0887850995 или ни изпратете имейл office@elektrobg.com .

Услуги за търговска електрическа поддръжка

електрическа поддръжка на панела. В повечето случаи повечето фирми може да не изпитат никакви симптоми на електрически проблем, докато проблемът не се влоши. Не позволявайте на затишие пред буря да ви заблуди. Накрая винаги ще вали.

Времето е пари, така че е от съществено значение да извършвате рутинна работа по електрическа поддръжка , за да поддържате вашия промишлен или търговски бизнес безпроблемно с възможно най-малко прекъсвания.

Препоръчваме рутинни електрически инспекции, за да сте сигурни, че вашата сграда работи безопасно и ефективно.

Редовната работа по електрическа поддръжка може да включва проверка и тестване на всички основни компоненти, включително:

 • Електрическо окабеляване
 • Верижни прекъсвачи
 • Електрически табла
 • Тестове за устойчивост на изолация
 • Плюс подмяна на дефектни части, преди да причинят по-големи проблеми
 • Редовната електрическа поддръжка предотвратява превръщането на малки неприятности в по-големи (и по-скъпи) проблеми надолу по пътя.
 • Редовната поддръжка по график не само ви спестява пари, но може да предотврати възникването на катастрофални повреди или опасности за безопасността в бъдеще.

Монтаж на охранителна система – електроуслуги в София и страната

Видове електроуслуги в София и страната
Видове електроуслуги в София и страната

Система за сигурност

Вашият бизнес, вашето оборудване и вашите служители са важни активи. Инвестирането в охранителни услуги има смисъл.

Обичайно и често се очаква от търговски обекти да инвестират в решения за сигурност. Добрата система за сигурност може да помогне за възпиране на престъпления, да защити бизнес активите и да осигури спокойствие.

Една добре проектирана система за сигурност ще бъде съобразена с вашите нужди, независимо от размера на вашия бизнес.

Търговските системи за сигурност обикновено включват определено количество електрически хардуер, като например:

 • Камери за наблюдение
 • Алармени системи
 • Системи за контрол на достъпа
 • Камери за наблюдение – Това вероятно са първите неща, които ви идват на ум, когато мислите за търговски системи за сигурност – а камерите са ключови компоненти.
 • Камерите могат да осигурят както живи, така и записани кадри на дейност в и около помещенията.

Аларми – Алармите са друг ключов елемент, тъй като възпират натрапници и вандализъм. Сложните аларми могат също да имат достъп до системи за контрол, които ограничават достъпа до определени зони на сградата.

Въпреки че системата за сигурност е голяма инвестиция, ползите от нея надвишават разходите. Похарчили сте много пари за активите си. Защитете тях и вашите служители, за да може вашият бизнес да продължи да расте и процъфтява.

Нашите  електротехници могат да ви помогнат да създадете системата за сигурност, която най-добре отговаря на вашите нужди. Нашата инсталационна услуга включва камери, контрол на достъпа и алармени системи, плюс допълнителен необходим хардуер, ако е приложимо.

Електрически услуги за данни и комуникации

Данни и комуникация.Електрическа настройка. Системите за данни и комуникации са важни пътища за приходи за вашия бизнес. В крайна сметка транспортът и поддръжката на един от най-ценните активи: информацията.

Има много опции за данни и комуникационни услуги в зависимост от размера на вашия бизнес.

Нашите търговски електротехници могат да помогнат с проектирането, инсталирането и поддръжката на инфраструктура за данни и комуникация чрез:

 • Телефонни линии
 • Интернет връзки
 • Работа в мрежа
 • И услуги за глас и данни
 • Нашите професионалисти ще гарантират, че имате инфраструктурата, която да поддържа вашите информационни нужди.
 • Бъдете спокойни, че разполагате с технологията, от която се нуждаете, за да поддържате клиентите си и да напреднете към бизнес целите си.

Дизайн и монтаж на осветление

Електроуслуги в София и страната монтаж на система за видеонаблюдение
Система за видеонаблюдение

Осветление в офиса и дома ви – „Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно.“ Дж.Бари

Тъй като всеки, който някога е работил в остарял офис при мрачно осветление от флуоресцентни тръби, знае, че доброто осветление е важно за комфорта и производителността на бизнеса!

Търговската сграда е голяма и сложна. Тя трябва да бъде добре осветена и с една голяма сграда, обслужваща толкова много различни функции, важно е да обмислите как се използва пространството, когато създавате план за осветление.

Каква е функцията на всяко пространство?
Какъв тип дейности ще се провеждат във всяко пространство?
Каква е желаната атмосфера?
Всички тези фактори ще повлияят на избрания тип осветление, като осветление над главата, осветление за задачи, акцентно и аварийно осветление за целите на безопасността.

Нашите опитни търговски електротехници ще работят заедно с архитекти и инженери на сграда, за да проектират и инсталират осветителна система, която да отговори на специфичните нужди от осветление на даден проект.

Нашите търговски електротехници могат също така да инсталират специализирани системи за управление на осветлението, за да позволят на предприятията автоматично да контролират осветлението в своите сгради.

Това включва:

 • Таймери за осветление
 • Сензори за заетост
 • И сензори за дневна светлина за оптимизиране на потреблението на енергия и намаляване на разходите
 • Търговски електрически надстройки
 • Електрическите нужди може да се променят, тъй като вашият бизнес продължава да расте и да се развива.
 • Разрастващият се бизнес е страхотен, но за да поддържаме нещата безопасни и ефективни, е важно тези електрически системи да се надграждат и поддържат редовно.

Надграждането на вашата търговска електрическа система изисква вложения не само на средства, време, труд и енергия, с която ние разполагаме като професионалисти в бранша. Но е необходимо, за да поддържате бизнеса си в съответствие със стандартите.

Отделете време и накарайте търговската си сграда да бъде инспектирана от лицензиран електротехник. Това е единственият начин да гарантирате, че вашата сграда е безопасна, функционална и в крак с нарастващото търсене на вашия бизнес.

Нашите търговски електротехници могат да ви помогнат да оцените нуждите на вашия разрастващ се бизнес и да препоръчате какво трябва да актуализирате. Ето няколко неща, които трябва да имате предвид, когато обмисляте електрическо надграждане.

Вашата електрическа система оборудвана ли е да се справи с увеличеното натоварване, което идва с растежа?

Какъв тип бизнес управлявате и какви електрически нужди имате или се нуждаете?

Вашата електрическа система все още ли отговаря на всички правила и разпоредби за безопасност?

Нашите електрически изпълнители могат да ви помогнат с всякакъв вид електрическо надграждане, от което вашата компания може да се нуждае, включително:

 • Надстройки на електрическия код
 • Окабеляване
 •  Електрически табла
 • Осветление
 • Надграждането на по-стари електрически компоненти може да помогне на вашия бизнес да намали потреблението на енергия, да намали разходите за поддръжка и да подобри безопасността и функционалността на вашите електрически системи.

Резюме електроуслуги в София и страната
Обхватът и сложността на промишлените и търговски електрически системи изискват уменията на сертифицирани електротехници.

От проектиране и инсталиране на електрически системи до ремонти, отстраняване на неизправности, електрически надстройки и редовна поддръжка, Електроуслуги Електро ЛСВ в София и страната може да ви помогне да поддържате бизнеса.

Допълнителните търговски електрически услуги, които предлагаме, включват проектиране и монтаж на осветление, инсталации на системи за сигурност, услуги за данни и комуникации, енергийни одити и електрически инспекции с термично изображение.

По същество ние сме тук винаги, когато имате нужда от помощ при всякакъв вид индустриални или търговски електрически проблеми.

През последното десетилетие работихме с търговски предприятия от всякакъв вид и размер.

Подгответе се за успех с електротехник, който ви пази. Ние ще ви помогнем да поддържате бизнеса си в най-добрия си вид, за да можете да се съсредоточите върху това, което правите най-добре.

Свържете се с нас, фирмата предлага електроуслуги в София и страната.

logo Elektro LSV

Обслужваме обекти в цялата страна, фирмата е позиционирана в София, нито един индустриален или търговски електрически проект не е твърде малък или твърде голям за Електро ЛСВ.

Можете да се обади на мобилен 0887850995 , за да получите първоначална консултация за услугата, от която се нуждаете. Ние ще се радваме да отговорим на всеки от вашите въпроси относно предлаганите от нас услуги.

Можете да ни намерите и в социалните мрежи – Instagram и Facebook.

Вашият коментар