You are currently viewing Лед осветление за кухня
лед осветление за кухня

Лед осветление за кухня

Споделяме с вас един от многото проекти завършени от екипа на Електро ЛСВ за лед осветление за кухня.

Екипът на фирма Електро ЛСВ с гордост представя нашия най-нов реализиран проект в областта на лед осветлението в кухнята на апартамент.

Нашите експерти са внедрили иновативни и качествени решения, които отговарят на индивидуалните предпочитания на клиента.

В този проект доставихме и монтирахме лед осветление под шкафове в кухнята, създавайки стилен и функционален вид.

Нашият екип предоставя безплатен оглед и консултация, за да гарантира, че всяко решение е съобразено с нуждите и желанията на клиента.

Избирайки фирма Електро ЛСВ, клиентите получават висококачествени решения и професионално обслужване.

Нашият ангажимент към качество и детайлност се вижда във всеки аспект на нашата работа.

лед осветление за кухня под шкафове
Лед осветление за кухня под шкафове

Неща, които трябва да имате предвид при инсталиране на LED осветление

Първото нещо, което трябва да решите, е къде искате да поставите вашите светлини. Различните продукти ще подхождат на определени зони в кухнята по-добре от други.

Кухненското осветление обикновено се поставя на тавана, под шкафа или на стената.

Особено в една модерна кухня LED лентовите светлини изглеждат страхотно под шкафове и шкафове за осветяване на плотовете и гръбчето.

Трябва обаче да се уверите, че лампите няма да са твърде близо до плота, тъй като това може да ги повреди.

led осветление за кухня
LED осветление за кухня

LED светлините, които влизат в контакт с готварска мазнина или горещо олио, могат лесно да се повредят, така че ако не могат да бъдат монтирани на безопасно разстояние, уверете се, че са защитени.

Друго ключово съображение е размерът или дължината на LED осветлението, от което се нуждаете, за да осветите ефективно пространството.

Монтаж на лед осветление

Кухненските LED ленти могат да бъдат изрязани по размер, но винаги е най-добре да измерите пространството и да се уверите, че имате повече, отколкото ви е необходимо. Това ще ви даде малко място за мърдане, ако направите грешка.

Важно е вашите кухненски лампи да са водоустойчиви, защото готвенето създава конденз. Освен това се нуждае от адекватно ниво на устойчивост, ако го поставите близо до мивка или източник на вода.

Уплътнителната кутия на LED лентовите лампи ще предпази от пръски и пара, но винаги проверявайте IP рейтинга, за да видите как ще издържи срещу вода и други течности.

Сега можете да започнете да мислите за забавни екстри като цветове и ефекти. В зависимост от вида, който искате да създадете, ако използвате бяла светлина, трябва да изберете цветова температура.

Топлото бяло ще създаде спокойна атмосфера, а яркото бяло ще подхожда по-добре на модерна, стилизирана кухня.

LED светлините могат да бъдат поръчани и в гама от RGB цветове. Някои имат способността да променят цвета , при условие че изберете RGB или RGBW ленти.

Можете също така да изберете опции, които са димируеми , което ви позволява да променяте настроението, когато и когато.

Поддържайте вашите лед осветителни тела в безопасност в кухнята

Поддържането на вашата светлина ще увеличи дълготрайността на всяка крушка.

Позиционирането и правилната инсталация са двата основни фактора, които ще гарантират, че вашите осветителни тела са в безопасност. Уверете се, че всички светлини могат да се справят с кондензация и влага.

Ако не сте сигурни, можете да говорите с професионалист, преди да купите .

Също така не трябва да поставяте кухненски лампи близо до котлона, тъй като топлината и олиото за готвене могат да повредят корпуса и самия диод.

лед осветление монтаж
лед осветление монтаж

Друг начин да запазите светлините си в безопасност е да ги почиствате и поддържате редовно.

Това е особено важно в малка кухня, където маслата или мазнините могат лесно да достигнат до вашите осветителни тела.

Преди да почистите LED светлините, винаги се уверявайте, че са изключени.

Това ще ви предпази от неприятни токови удари, докато работите. Използвайте четка за суха мръсотия и влажна кърпа за течности и мазнини.

Уверете се, че ако използвате влажна кърпа, тя не е напълно мокра, тъй като това може да причини допълнителна повреда.

Винаги избягвайте използването на силни химикали, тъй като това ще повреди светлините и потенциално ще причини корозия.

Предимствата на лед осветлението

монтаж на лед осветление
Монтаж на лед осветление

Голямо предимство на LED осветлението е гъвкавостта, която ви дава във вашия дизайн.

Това важи особено за опциите за гъвкаво осветление , които могат да се използват практически навсякъде.

Лед осветлението за кухненски шкафове са стандартен начин за осветяване на пространства, обикновено засенчени само от таванни светлини.

Предлагат се и лентови лампи с водоустойчивост, които могат да ви осигурят по-голям избор за това къде да бъдат поставени в кухнята.

Една LED светлина може да издържи приблизително 50 000 часа, което означава, че няма да е необходимо да ги сменяте толкова често.

Освен това са по-безопасни, тъй като отделят по-малко топлина и UV емисии, както при традиционните крушки.

Имате и по-голям набор от ефекти, с които да играете. Димируемите LED светлини могат лесно да променят атмосферата на стаята.

Например, ако преминавате от готвене на храна към романтична вечеря с партньора си, лентовите светлини по-специално могат да се използват за околно осветление.

 

Доставка и монтаж на лед осветление от Електро ЛСВ:

Ние от екипа на Електро ЛСВ разполагаме с квалифицирани електротехници с дългогодишен опит в областта на Електроизграждането, Осветление и изграждане на Умни домове.

Притежаваме знанията и уменията, необходими за извършване на качествени услуги за изграждане на Вашето модерно и уютно кухненско осветление.

  • Качествени материали и технологии: Компанията използва най-съвременните материали и технологии в своята работа, което гарантира надеждността и дълготрайността на изпълнените услуги.
  • Безопасност: Безопасността е основен приоритет за Електро ЛСВ. Спазваме всички стандарти и нормативни изисквания за безопасност при работата си, за да осигурят максимална защита на Вашето имущество и семейство.
  • Персонализирани решения: Предлагаме индивидуални решения, съобразени с Вашите конкретни нужди и изисквания. Извършваме подробен анализ на обекта след организирам оглед.
  • Коректност и надеждност: Компанията е известна с коректното отношение към клиентите си и с надеждността на услугите. Стремим се да изпълнямя всички проекти в срок и с високо качество.
  • Конкурентни цени: Въпреки високото качество на услугите, Електро ЛСВ предлага конкурентни цени, които са достъпни за различни бюджети.

Контакти Електро ЛСВ:

Телефон: 0888 7850995
Имейл: office@elektrobg.com

Можете да ни последвате и в социалните мрежи, за повече проекти и информация– Facebook и Instagram.

Вашият коментар