You are currently viewing Лед прожектор за склад
Лед прожектор складова база

Лед прожектор за склад

Лед прожектор за Склад: Проект на Електро ЛСВ

Във вихъра на динамичния свят на дистрибуцията, осветлението играе ключова роля за оптимизиране на работните процеси, повишаване на продуктивността и създаване на комфортна работна среда.

Електро ЛСВ, доказан лидер в бранша на електро услугите, с гордост представя реализиран проект за лед осветление. В частност лед прожектор в склада на един от най-големите дистрибутори на Henkel в България – Деником.

Може още да разгледате наши проект в категория Лед осветление:

Предизвикателство:

монтаж на лед прожектори
Монтаж на лед прожектори

Складът, обхващащ значителна площ, е изисквал осветление, което да осигури:

 • Висока осветеност. За да се гарантира безпроблемното разпознаване на продуктите, четене на етикети и работа с прецизност.
 • Енергийна ефективност. За да се намалят разходите за електроенергия и да се допринесе за опазването на околната среда.
 • Дълъг експлоатационен срок. За да се минимизират разходите за поддръжка и да се гарантира безпроблемна работа в продължение на години. Гаранцията на прожекторите, които монтирахме е 5 години.

Решението:

След задълбочен анализ на нуждите на клиента, екипът на Електро ЛСВ предложи инсталиране на LED прожектори, съчетаващи в себе си най-високите стандарти за качество, функционалност и екологичност.

Доставка и монтаж на осветителни тела и електроматериали:

exit лампа
exit лампа
 • Полагане и доставка на кабел СВТ 3х1.5мм2: За да се осигури надеждно захранване на новите LED прожектори.
 • Инсталиране и доставка на лед прожектор 165W – 5 години гаранция, нов модел: За да се осигури висока осветеност на складовото пространство.
 • Доставка и монтаж на LED прожектор 20W – 5 години гаранция, нов модел: За да се осигури локално осветление на работни места или зони с по-ниски изисквания.
 • Направа на връзки за осветление: За да се свържат новите LED прожектори към електроразпределителната мрежа.
 • Демонтаж на EXIT лампи до 3м.височина: За да се премахнат старите осветителни тела, които не отговаряха на новите стандарти за осветление.
 • Монтаж на EXIT лампи до 3м.височина: За да се монтират нови EXIT лампи, съобразени с изискванията за пожарна безопасност.
 • Крепежни елементи: Използвани са висококачествени крепежни елементи, за да се гарантира сигурното фиксиране на LED прожекторите и EXIT лампите.

Предимства на Лед прожекторите:

Лед прожекторите осигуряват отлична осветеност на целия склад, без засенчвания или мъртви точки.

Това е от съществено значение за складовите операции, където е необходима прецизност и внимание към детайла при боравене с продуктите.
Също така са до 80% по-енергийно ефективни от традиционните крушки.

Това се превръща в значителни спестявания на разходи за електроенергия, особено в складове, където осветлението работи непрекъснато.
Дългият експлоатационен срок, до 50 000 часа е един от плюсовете, в сравнение със стандартните крушки.

Това води до намаляване на разходите за поддръжка и до по-малко прекъсвания на работата.

Резултат след монтаж на лед прожектори:

Инсталирането на LED осветление от Електро ЛСВ доведе до редица положителни ефекти за склада на Деником:

Повишена производителност: Оптималното осветление подобри видимостта и улесни работата на служителите, което доведе до повишаване на производителността.
Намалени разходи: Енергийната ефективност на LED прожекторите доведе до значителни спестявания на разходи за електроенергия.
По-чиста околна среда: Използването на LED прожектори допринесе за намаляване на въглеродния отпечатък на компанията и опазването на околната среда.
Повишена пожарна безопасност: Монтажът на нови EXIT лампи гарантира по-добро осветяване на аварийните изходи, което е от ключово значение за безопасността на служителите.
Минимално прекъсване на работния процес: Екипът на Електро ЛСВ работи ефективно, за да ограничи до минимум прекъсването на работния процес в склада.

Електро ЛСВ е вашият надежден партньор за LED осветление.

Инсталиране на лед прожектори в складова база
Инсталиране на лед прожектори в складова база

С екип от висококвалифицирани специалисти и богат опит в бранша, ние предлагаме комплексни решения за LED осветление, съобразени с вашите нужди и бюджет.

Независимо дали се нуждаете от осветление за складове, производствени помещения, офиси или търговски обекти, ние можем да ви предложим най-подходящите решения, включващи доставка, монтаж, настройка и сервизно обслужване.

С екип от висококвалифицирани специалисти и богат опит в бранша, ние от Електро ЛСВ предлагаме комплексни решения за LED осветление, съобразени с вашите нужди и бюджет.

**Независимо дали се нуждаете от осветление за складове, производствени помещения, офиси или търговски обекти, ние можем да ви предложим най-доброто решение.

Защо да изберете Електро ЛСВ:

Ние от екипа на Електро ЛСВ разполагаме с квалифицирани инсталатори, електротехници с дългогодишен опит в областта на Електроизграждането и Електро услуги в София – за дома и офиса.

 • Качествени материали и технологии. Компанията използва най-съвременните материали и технологии в своята работа, което гарантира надеждността и дълготрайността на изпълнените услуги.
 • Безопасност. Безопасността е основен приоритет за Електро ЛСВ. Спазваме всички стандарти и нормативни изисквания за безопасност при работата си, за да осигурят максимална защита на Вашето имущество и семейство.
 • Персонализирани решения. Предлагаме индивидуални решения, съобразени с Вашите конкретни нужди и изисквания. Извършваме подробен анализ на обекта след организирам оглед.
 • Коректност и надеждност. Компанията е известна с коректното отношение към клиентите си и с надеждността на услугите. Стремим се да изпълнямя всички проекти в срок и с високо качество.
 • Конкурентни цени. Въпреки високото качество на услугите, Електро ЛСВ предлага конкурентни цени, които са достъпни за различни бюджети.

Контакти Електро ЛСВ:

Телефон: 0888 7850995
Имейл: office@elektrobg.com

Лед прожектор за складово помещение ✔️Разгледайте нашите реализирани проекти✔️Научи повече на 🌐Elektrobg.com✔️Опитни Електроинсталатори✔️Безплатна Консултация

Можете да ни последвате и в социалните мрежи, за повече проекти и актуална информация– Facebook и Instagram.

Вашият коментар