You are currently viewing Какви умни джаджи за дома да изберем?
Умни джаджи за дома

Какви умни джаджи за дома да изберем?

Проект на Електро ЛСВ – умни джаджи за дома

Фирма Електро ЛСВ продължава да внедрява иновации и умни джаджи за дома в своите реализирани проекти в София.

Нашата мисия е да предоставяме решения, които подобряват комфорта, ефективността и сигурността на домовете на нашите клиенти.

Последният ни проект е реализиран в еднофамилна къща в кв. Драгалевци, София.

Решенията, които предложихме на клиента включват:

 • Интеграция на съвременни електроинсталации и системи за интелигентен дом
 • Смарт ключове и контакти Bticino
 • Смарт вентилатори за баня Pax
 • Доставка и монтаж на осветителни тела
 • Термостат Smarther 2 с вградено Wi-FI за открит монтаж Bticino with Netatmo
 • Камери за видеонаблюдение с периметрова охрана

Смарт ключове и контакти Bticino

ключове и контакти Bticino
ключове и контакти Bticino

В този проект използвахме ключове и контакти Bticino, които съчетават елегантен дизайн и висока функционалност.

Те не само подобряват естетиката на интериора, но и предлагат различни смарт функции, които улесняват управлението на електрическите системи в дома.

С Bticino клиентите могат да контролират осветлението и уредите си чрез дистанционно управление и приложения за смартфони, което добавя допълнително удобство и ефективност.

Смарт вентилатори за баня Pax

умни джаджи за дома - смарт вентилатор Pax
Умни джаджи за дома – смарт вентилатор Pax

Друг важен компонент на проекта са смарт вентилаторите за баня Pax. Тези вентилатори не само осигуряват оптимална вентилация, но и са снабдени с интелигентни сензори, които автоматично регулират работата си според нивата на влажност и присъствието на хора. Това допринася за по-здравословен и комфортен климат в банята, като същевременно намалява консумацията на енергия.

Доставка и монтаж на осветителни тела

модерно осветление за хол
Модерно осветление за хол

Фирма Електро ЛСВ извърши доставка и монтаж на осветителни тела, които съчетават модерен дизайн и висока енергийна ефективност.

Използвахме LED осветителни тела, които не само намаляват разходите за електричество, но и предоставят по-добро осветление с по-дълъг живот на лампите.

Системите за осветление могат да се управляват чрез смарт устройства, което позволява лесно адаптиране на светлината според нуждите на клиента.

Термостат Smarther 2 с вградено Wi-FI за открит монтаж Bticino with Netatmo

Смарт термостат
Смарт термостат

Една от най-значимите иновации, които внедрихме в този проект, са Wi-Fi термостатите Smarther AC с Netatmo WiFi. Тези умни термостати промениха начина, по който клиентите отопляват домовете си.

Те позволяват прецизен контрол на температурата в диапазона от 5 до 40°C и могат да се управляват дистанционно чрез смартфон.

Моделът BTicino XW8003 предоставя удобство и икономия на енергия, като оптимизира отоплителните режими според нуждите и навиците на обитателите.

В рамките на проекта инсталирахме и иновативния термостат Smarther 2 с вградено Wi-Fi за открит монтаж.

Този термостат, произведен от Bticino и интегриран с Netatmo, предлага множество предимства:

 • Интелигентно управление. Smarther 2 позволява управление на температурата в дома чрез мобилно приложение, което е съвместимо както с iOS, така и с Android устройства. Това дава възможност на потребителите да контролират отоплението от всяко място по света.
 • Удобен дизайн. Белият корпус на Smarther 2 е елегантен и лесно се вписва във всяко интериорно решение. Термостатът е предназначен за открит монтаж, което улеснява инсталацията и поддръжката му.
 • Гъвкави настройки. Термостатът предлага различни режими на работа, включително програмирани графици, които могат да се адаптират към ежедневните нужди и навици на потребителите.
 • Енергийна ефективност. С помощта на Netatmo, Smarther 2 оптимизира консумацията на енергия, като поддържа оптимална температура и намалява излишното потребление. Това води до значителни икономии на енергия и по-ниски сметки за отопление.
 • Гласово управление: Smarther 2 е съвместим с популярни системи за гласово управление като Google Assistant и Amazon Alexa, което прави управлението на температурата още по-лесно и интуитивно.

Камери за видеонаблюдение и периметрова охрана

Камера за видеонаблюдение къща
Камера за видеонаблюдение къща

За да гарантираме максимална сигурност на дома, интегрирахме камери за видеонаблюдение и системи за периметрова охрана.

Тези системи осигуряват постоянно наблюдение на имота и известяват собствениците при засичане на подозрителна дейност.

Камерите предлагат висока резолюция и нощно виждане, което позволява надеждно наблюдение дори в тъмната част на денонощието.

Те са снабдени с функции за движение и лицево разпознаване, които допълнително повишават сигурността на дома.

Системите за периметрова охрана включват различни технологии, като инфрачервени бариери и детектори за движение, които обхващат целия периметър на имота.

Тези системи са интегрирани с камерите за видеонаблюдение, което позволява създаване на цялостна картина на събитията и бързо реагиране в случай на инциденти.

Безплатен оглед в района на София

Проектът на фирма Електро ЛСВ за интеграция на съвременни електроинсталации и смарт системи показа нашия ангажимент към иновациите и качеството.

Със съвременните решения, като ключове и контакти Bticino, смарт вентилатори за баня Pax, осветителни тела, смарт термостати Smarther AC и камери за видеонаблюдение, успяхме да създадем по-комфортен, енергийно ефективен и сигурен дом за нашите клиенти. Този проект е още едно доказателство за нашата способност да предоставяме най-добрите решения в областта на електроинсталациите и интелигентните системи за дома.

Защо да изберете Електро ЛСВ:

Ние от екипа на Електро ЛСВ разполагаме с квалифицирани инсталатори, електротехници с дългогодишен опит в областта на Електроизграждането и системи за сигурност в района на София.

 • Качествени материали и технологии. Компанията използва най-съвременните материали и технологии в своята работа, което гарантира надеждността и дълготрайността на изпълнените услуги.
 • Безопасност. Безопасността е основен приоритет за Електро ЛСВ. Спазваме всички стандарти и нормативни изисквания за безопасност при работата си, за да осигурят максимална защита на Вашето имущество и семейство.
 • Персонализирани решения. Предлагаме индивидуални решения, съобразени с Вашите конкретни нужди и изисквания. Извършваме подробен анализ на обекта след организирам оглед.
 • Коректност и надеждност. Компанията е известна с коректното отношение към клиентите си и с надеждността на услугите. Стремим се да изпълнямя всички проекти в срок и с високо качество.
 • Конкурентни цени. Въпреки високото качество на услугите, Електро ЛСВ предлага конкурентни цени, които са достъпни за различни бюджети.

Контакти Електро ЛСВ:

Телефон: 0888 7850995
Имейл: office@elektrobg.com

Умни джаджи за дома✔️Интелигентни решения за вашия дом 👷Електро ЛСВ✔️Заявете безплатен оглед в София✔️Електроуслуги София

Можете да ни последвате и в социалните мрежи, за повече проекти и актуална информация– Facebook и Instagram.

Вашият коментар