You are currently viewing Изграждане на осветителна инсталация
Преди и След изграждане на осветителна инсталация

Изграждане на осветителна инсталация

Преди и След Изграждане на Осветителна инсталация

Искаме да ви представим един проект реализиран от екипа на Електро ЛСВ за изграждане на осветителна инсталация, доставка и монтаж на ключове и контакти.

Трансформирахме изцяло едно пространство, което претърпя пълно обновяване в електрическата и осветителната инсталация, както и при ключовете и контактите с марка Legrand Bticino Living Now.

ключове Legrand Bticino Living Now
ключове Legrand Bticino Living Now

С радост споделям цялостната промяна на тристаен апартамент, намиращ се в София.

Клиентът ни потърси, за да изградим електроинсталацията – цялостна подмяна на старата инсталация с нова.

В допълнение изградихме и осветителната инсталация, като акцентите, на които заложихме бяха изграждане на скрито лед осветление с акценти насочващи лед прожектори.

изграждане на осветителна инсталация - лед осветление
Изграждане на осветителна инсталация

Преди Обновяването

процес на обновяване на електроинсталацията
Процес на обновяване на електроинсталацията

Първоначално пространството беше с остаряла електрическа инсталация, която представляваше риск за безопасността и не отговаряше на днешните стандарти за енергийна ефективност. Осветлението беше неравномерно, липсваше яркост, а светлините често мигаше и беше трудно да се разчита на тях. Ключовете и контактите бяха стари, избелели и не изглеждаха естетически приятни, а функционалността им беше ограничена.

Процесът на Обновяване

лед прожектори
Лед прожектори

Нашата първа задача беше да осигурим безопасност и надеждност на пространството. Започнахме с цялостна подмяна на електрическата инсталация, заменяйки старите кабели и панели с модерни и безопасни. Това намали риска от възникване на проблеми и повиши надеждността на цялата система.

След това обърнахме внимание на осветлението. Инсталирахме нови осветителни тела, които осигуряват ярка, равномерна светлина във всяко кътче на пространството. Избрахме LED светлини, които са енергийно ефективни и имат дълъг живот.

Ключовете и контактите също бяха подменени. Съвременните модели не само изглеждат стилно, но и предлагат по-голяма функционалност и лекота на употреба. Избрахме дизайни, които допълват интериора и придават на пространството модерен вид.

Доставка и монтаж на ключове и контакти

За обновяването избрахме ключове и контакти от серията Legrand Bticino Living Now. Тази серия се отличава със своя минималистичен и модерен дизайн, който се вписва идеално в съвременния интериор. Ето някои от предимствата, които предложи тази серия:

Съвременен дизайн: Гладките, изчистени линии и елегантните форми придават на пространството модерна и стилна визия.
Лесно управление: Интуитивните бутони и панели осигуряват лесно управление на осветлението и другите електрически устройства.
Интелигентна функционалност: Съвместимост с домашни автоматизирани системи, което ви позволява да контролирате осветлението и електрическите уреди дистанционно.
Безопасност: Продуктите от серията са проектирани с акцент върху безопасността, което осигурява спокойствие и защита.

Ключовете и контактите бяха обновени с модерни модели, които добавят съвременен вид и са лесни за използване. С тези подобрения, пространството вече е по-удобно и функционално.

След Обновяването

лед прожектори
лед прожектори

Резултатът е впечатляващ. Пространството вече е изцяло преобразено – безопасно, енергийно ефективно и стилно. Новата осветителна инсталация създава уютна и приятна атмосфера, а обновените ключове и контакти добавят допълнителен щрих на съвременност.

Защо да изберете Електро ЛСВ:

Ние от екипа на Електро ЛСВ разполагаме с квалифицирани инсталатори, електротехници с дългогодишен опит в областта на Изграждане на осветителни инсталации за дома и офиса.

  • Качествени материали и технологии: Компанията използва най-съвременните материали и технологии в своята работа, което гарантира надеждността и дълготрайността на изпълнените услуги.
  • Безопасност: Безопасността е основен приоритет за Електро ЛСВ. Спазваме всички стандарти и нормативни изисквания за безопасност при работата си, за да осигурят максимална защита на Вашето имущество и семейство.
  • Персонализирани решения: Предлагаме индивидуални решения, съобразени с Вашите конкретни нужди и изисквания. Извършваме подробен анализ на обекта след организирам оглед.
  • Коректност и надеждност: Компанията е известна с коректното отношение към клиентите си и с надеждността на услугите. Стремим се да изпълнямя всички проекти в срок и с високо качество.
  • Конкурентни цени: Въпреки високото качество на услугите, Електро ЛСВ предлага конкурентни цени, които са достъпни за различни бюджети.

Контакти Електро ЛСВ:

Телефон: 0888 7850995
Имейл: office@elektrobg.com

Можете да ни последвате и в социалните мрежи, за повече проекти и актуална информация– Facebook и Instagram.

Разгледай проекти за изграждане на осветителна инсталация ✔️Екип от квалифицирани електротехници✔️Заяви безплатен оглед в района на София

Вашият коментар