You are currently viewing Интелигентни решения за окабеляване
Структурно окабеляване

Интелигентни решения за окабеляване

Полагане на кабели на таван различни видове слаботокови и силнотокови кабели
Окабеляване

Какво е интелигентно домашно окабеляване?

Интелигентното окабеляване е структурирана система за окабеляване, която комбинира електрическото окабеляване на всички смарт устройства във вашия дом в една единствена платформа.

Това може да включва всички аудио, визуални, интернет, игри и системи за сигурност на вашия дом.

Тези системи, след като бъдат интегрирани в същата мрежа чрез безжична връзка, ще елиминират бъркотията от електрически проводници, ще намалят потреблението на енергия и разходите във вашия дом.

Ще осигурят лесен и безпроблемен подход за справяне с всички аспекти на вашето домакинство.

Интелигентното домашно окабеляване интегрира и свързва технологията във вашия дом, така че да работи по-бързо, с ефективност.

Да е по-лесно и по-удобно за използване и да пази къщата и семейството ви в безопасност.

електроизграждане
Електроизграждане

Типовете устройства , които могат да бъдат свързани чрез интелигентно окабеляване, са:

 • Телевизори и дистанционни за телевизори
 • Тонколони и озвучителни системи
 • Игрови конзоли
 • Ключове за осветление
 • Интериорни и екстериорни осветителни тела
 • Стенни контакти
 • Термостати
 • ОВК системи
 • Разпръсквачи
 • Пожароизвестители
 • Звънци
 • Системи за заключване
 • Други електроуреди, като например хладилник, кафемашина и др.
 • Окабеляване
  Окабеляване

Предимства на интелигентното окабеляване на вашия дом

Когато персонализирате дома си, за да отговаря на вашите специфични аудио, визуални, звукови и ежедневни нужди, вие ще видите предимствата.

 • Насладете се на високопроизводителни автоматизирани аудио и видео развлечения.
 • Увеличете стойността на вашия дом.
 • Подобрете сигурността на дома.
 • Постигнете висококачествени безжични връзки между устройствата.
 • Намалете бъркотията от прекомерни кабели от устройства.
 • Изградете бърза и надеждна супермагистрала за свързване за вашия дом.
 • Намалете сметките си за енергия и потреблението на енергия.
 • Получавайте застрахователни обезщетения.
 • Съвети за интелигентно окабеляване на вашия дом

След като вече знаете защо интелигентното домашно окабеляване има предимства за вашия дом, нека проучим нашите съвети как да интелигентно окабелите дома си.

Преобразувайте електрически контакти в интелигентни контакти

Един от най-лесните и удобни начини да рационализирате по-голямата част от електрониката във вашия дом е да преобразувате електрическите си контакти в интелигентни контакти.
Може би текущите ви търговски обекти не работят или са остарели и трябва да се актуализират.

Или може би имате толкова много различни устройства, включени в различни контакти в различни стаи, че бихте искали да ги синхронизирате всички с вашия смартфон.

Каквато и да е причината, добра идея е да преобразувате електрическите си контакти в интелигентни контакти.
Има няколко начина, по които можете да направите това.

Kато закупите или щепсели за интелигентни контакти, или ключове за интелигентни контакти от магазин за електроматериали или като наемете професионален и опитен електротехник.

Екипът на Електро ЛСВ ще предложи решения, както и варианти за вашия дом като донесе на място при вас мостри от различни серии ел.ключове.

Основните причини да свържете всички контакти в дома си в интегрирана, свързана интелигентна система за окабеляване са удобството, производителността и енергийната ефективност.

Създайте изживяване за интелигентно домашно кино

Ако сте любител на филмите или ако обичате да се забавлявате у дома си, един от най-добрите начини да актуализирате системата си за забавление е чрез интегриране на интелигентна технология в изживяването.
Изграждането на интелигентно изживяване за домашно кино ще се състои от окабеляване на електрониката и осветлението за домашно кино.

Свързването на интелигентния телевизор и високоговорителите на вашата стерео система, както и осветлението и дистанционните управления на стаята, за да се управляват от едно панелно устройство.

Въпреки че можете да създадете вашето домашно кино като проект „Направи си сам“.

Когато имате работа с множество устройства и компоненти, винаги е най-добре да се консултирате с електротехник за домашно кино.

Необходимо е да обмислите и обсъдите със квалифициран специалист нуждите на помещението. Как безопасно да ги интегрирате в интелигентния център на вашия дом, без да получавате всякакви кръстосани проводници.

Инсталирайте интелигентни системи за осветление за всеки повод

окабеляване за видеонаблюдение
Окабеляване за видеонаблюдение

Съвременните осветителни инсталации за интелигентни кабелни устройства предлагат опции за осветление за всеки повод, всички лесно интегрирани в една система, където се контролират.

Вашите осветителни тела могат да бъдат програмирани и контролирани да излъчват различни видове светлина според настроението ви или какъвто и да е тип събитие, което организирате.

Независимо дали търсите мека ежедневна светлина или различни източници на светлина, за да създадете определено настроение, чрез електрическото окабеляване на интелигентния дом на осветителните тела.

Имате възможност да промените атмосферата в дома си, когато пожелаете.

Осветлението за работа, околното осветление и акцентното осветление могат да бъдат настроени да променят цветовете и нивата на интензитет в зависимост от вашите настройки и предпочитания.

Използвайте интелигентни външни устройства, за да удължите гледането и слушането си навън

Окабеляване на апартамент
Окабеляване на апартамент

Закупуването на външни високоговорители и външен интелигентен телевизор може да превърне задния ви двор от обикновен в център за забавление.

Какъв по-добър начин да се забавлявате до късно в топлите нощи на пролетта и лятото от организирането на филмова вечер на открито или барбекю през деня?

Вашето интелигентно окабеляване на електрониката за вашите външни високоговорители и телевизор може да се синхронизира с вашия смартфон, таблет или друго устройство.

Освен това, инсталирането на външно околно осветление може да създаде пълно изживяване на театъра на открито, което ви позволява да предложите гъвкавост на вашите изживявания при гледане и слушане.

Свържете се с нашите електротехници от Електро ЛСВ, за да окабелите интелигентно дома си.
Имате ли нужда от професионален електротехник, който да ви помогне с инсталацията на интелигентен дом и окабеляването на домашните забавления?
Електро ЛСВ може да ви помогне да инсталирате вашата система за умен дом.

 

Вашият коментар