You are currently viewing Видеонаблюдение 20 предимства за вашия бизнес

Видеонаблюдение 20 предимства за вашия бизнес

Видеонаблюдение

Когато става въпрос за цялостната безопасност и сигурност на вашия бизнес, системите за видеонаблюдение са задължителни.

Видеонаблюдението осигурява цялостна безопасност и сигурност на вашия бизнес.

Представяме ви 20 предимства на видеонаблюдението и убедителни причини, поради които, ако вашият бизнес няма система с камери за видеонаблюдение, трябва да помислите за това.

1. Охранителните камери повишават цялостната безопасност

Камерите за сигурност, разположени навсякъде в бизнеса, помагат за предотвратяване на престъпления и намаляване на престъпността.

2. Видеонаблюдението може да помогне за предотвратяване на кражби от магазини

Камери за бизнес сигурност, поставени на видно място, могат да помогнат за предотвратяване на кражби.

Знаете ли, че 64% от всички малки предприятия стават жертва на кражби от служители, а в национален мащаб малките предприятия губят от 25 000 до 33 000 долара всяка минута от крадци от магазини.

3. Видеонаблюдение – Предотвратяване на измами

Един типичен бизнес може да загуби до 5% от приходите си поради измама.

4. Видеонаблюдението може да предотврати кражба на служители

80 процента от кражбите се случват в организации с по-малко от 100 служители, а повече от половината имат по-малко от 25 служители.

5. Подобрява предпазните мерки

По-малките организации са по-уязвими към кражби на служители. Това е така, защото често има по-малко предпазни мерки.

6. Видеонаблюдението предпазва от кражба с взлом

60,5% от кражбите са с проникване с взлом. Много хора вярват, че кражбите с взлом са просто „престъпления по възможност“. Статистиката обаче показва, че по-голямата част от взломните кражби всъщност са насилствени прониквания. Една добра система за сигурност, включително охранителни камери за наблюдение, може да бъде чудесно възпиращо средство за типове престъпления от чупене на прозорци, взломяване на брави, ритане на врати и др.

7. Подобрено възприемане на загриженост за безопасността на клиентите

Наличието на добра система за сигурност, включително охранителни камери, показва на вашите клиенти, че се грижите за тяхната безопасност и сигурност и може да подобри цялостното им възприятие за вашия бизнес

8. Видеонаблюдението подобрява външната сигурност за клиенти и служители

Охранителните камери за видеонаблюдение защитават вашите служители както пряко, така и непряко. Когато са инсталирани на фирмени паркинги и извън физическата сграда, те могат да записват подозрителната дейност и да позволят на служителите по сигурността на компанията или други да гарантират, че служителите ще достигнат безопасно до превозните си средства.

9. Охранителните камери могат да намалят риска от вандализъм

Собствениците на фирми плащат пряко и косвено за вандализъм. Доказано е, че камерите, поставени на видно място, намаляват драматично заплахите от насилие и вандализъм в бизнеса.

10. Подобрете производителността на служителите и бизнес операциите

11. Видеонаблюдение – Увеличава продажбите

Видеокамерите също могат да ви помогнат да продадете повече продукти от вашия магазин. как? Те улесняват проследяването на моделите на клиентския трафик във вашия бизнес. Това ви позволява да премествате инвентара и да регулирате запасите, така че да се възползвате напълно от „естествените“ зони с голям трафик.

12. Спокойствие в рамките на 24 часа, седем дни в седмицата

Непрекъснато наблюдение в реално време – IP отдалеченото наблюдение позволява на оторизираните служители да наблюдават критични бизнес зони непрекъснато, 24/7 в реално време от почти всяко място.

13. Може да помогне за избягване на правни искове и измами

Избягвайте скъпи правни разходи от фалшиви или нечестни искове. Един от най-лошите страхове на всеки бизнес е да бъде съден. Независимо дали на място се случи злополука, нараняване, тормоз или друг правен проблем, наличието на видео доказателства може да докаже какво всъщност се е случило

14. Видеонаблюдение може да намали паричните загуби

Средната цена на инцидент с кражба от магазин се удвои до 1200 лв.

15. Охранителните камери помагат на правоприлагането

Записите от видеонаблюдение са един от най-добрите инструменти на правоприлагащите органи за разследване на свързани с бизнеса престъпни дейности, включително кражби и вандализъм.

16. Има добър бизнес смисъл

Видеонаблюдението има добър бизнес смисъл, защото често, собственик на бизнес или лидер, не можете да бъдете на повече от едно място едновременно. Видеонаблюдението ви осигурява визуален достъп до вашия бизнес, когато имате нужда от него 24/7, 365 дни в годината.

видеонаблюдение

17. Видеонаблюдение – Осигурява запис на цялата дейност във вашия бизнес

Видеонаблюдението предпазва служителите индиректно, като следи всеки посетител, който влиза в сградата и поддържа видеозапис на дейността му.

18. Видеонаблюдение – намалява нуждата от наемане на допълнителен охранителен персонал

Тъй като служителите, мениджърите и ръководителите не могат да бъдат навсякъде едновременно, системата за видеонаблюдение следи производителността без допълнителни разходи за наемане на допълнителен персонал.

19. Може да увеличи печалбите на бизнеса

Проучване на Bloomberg Business за ефектите от наблюдението в 392 ресторанта показа, че там, където камерите за наблюдение са били поставени и работещи, фирмите отбелязват 22% спад в кражбите и 7% увеличение на печалбите.

20. Наблюдава транзакциите на клиентите

Търговските обекти използват видеонаблюдение, за да наблюдават транзакциите на клиентите. Например, ако клиент твърди, че е закупил скъп артикул, но няма касовата бележка.

Вашият коментар